20230127 155659 0000

NOVA POJAČANJA U REDOVIMA NARANČASTIH

Nova pojačanja u redovima Narančastih su Dario Čanađija i Nikola Đorić.

28.-godišnji veznjak, Dario Čanađija stigao je u Šibenik kao slobodan igrač iz Norveškog Aalesund-a te je s njim dogovorena suradnja do kraja sezone s mogućnošću produženja.

Tokom svoje karijere, igrao je za nekoliko hrvatskih prvoligaša (HNK Rijeka, NK Slaven Belupo, HNK Gorica) te je bio i član Spezia Calcio (Italija), NK Olimpija (Slovenija), Astra Giurgiu (Rumunjska) te Sarpsborg 08 i Aalesung (Norveška). Ukupno je odigrao do sada 316 utakmica te postigao 21 gol i 10 asistencija, a od toga je 146 nastupa i 7 golova te 4 asistencije u HNL-u.

Također, uprava Austrije Klagenfurt odlučila je na posudbu u HNK Šibenik, do kraja sezone, poslati defenzivnog all-round igrača, Nikolu Đorića.

„Nikola nam je prišao sa zahtjevom da se odobri ova ponuda iz razloga što želi više igrati što nam je u konačnici svima u interesu. Sigurni smo da će oba kluba imati koristi od ove posudbe te da će se Nikola vratiti u Austriju još jači sljedećeg ljeta.“ – poručio je CEO Austrije Klagenfurt, Matthias Imhof.

22- godišnji srpski igrač, pridružio se Austriji Klangefurt iz FK Rad Beograd prije početka tekuće sezone. Ostvario je 14 nastupa u ADMIRAL Bundesligi i ÖFB Cup.

Klub im ovim putem želi svu sreću u Narančastom dresu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OSTALE OBJAVE

1. HNL TABLICA

Standings provided by Sofascore