IMG 20221008 WA0008

ŠKOLA NOGOMETA: KONTINUIRANIM RADOM DO REZULTATA

Dok ulazimo u završni dio SuperSport HNL-a i bližimo se finalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, mladi Narančasti vrijedno rade i treniraju te obilaze razne turnire diljem Hrvatske.

Više o trenutnim zbivanjima rekao nam je voditelj škole nogometa Josip Belamarić.

Naše špigete postigli su veliki uspjeh i plasirali se na Ligu prvaka mladih U9. Nažalost zaustavljeni su u osmini finala. To je generacija koja ima mnogo talentirane djece koji jedan dan mogu postati važni prvotimci, ali taj put je jako dug, težak i naporan.

Špigete i tiće početkom lipnja očekuje i Dalmatinko cup na kojem će imati priliku suočiti se s domaćim i stranim ekipama.

Pioniri pod vodstvom trenera Krečka 6 kola prije kraja osvojili su prvo mjesto u Dalmatinskoj ligi. Također jedna ozbiljna generacija u kojoj se nalazi nekoliko igrača koji već imaju stipendijske ugovore te očekujemo od najmanje petorice da budu prvotimci HNK Šibenik.

Još su 4 kola do kraja te su juniori na dobrom putu kako bi izborili ostanak u 1. ligi. S prvom ekipom treniraju Baturina, Mišević, Moses i Damjanić te sigurno da znatno doprinose juniorima sa svojom kvalitetom.

OSTALE OBJAVE

1. HNL TABLICA

Standings provided by Sofascore