AWC

ADRIA WINTER CUP ŠIBENIK

Samo 7 dana preostalo je do Adria Winter Cupa na Šubićevcu!

Na vrijeme kupi ulaznice za međunarodni nogometni spektakl!

Šibenik, 27. siječnja 2024. godine.

HNK Šibenik ponosni je domaćin međunarodnog turnira Adria Winter Cup, na kojem će u subotu, 3. veljače 2024. godine, s početkom u 13:00 sati, uz „Narančaste“ nastupiti i SK Austria Klagenfurt te HŠK Zrinjski iz Mostara.
Bez obzira na domaći teren, „Narančasti“ neće imati lak zadatak. Iako je SK Austria Klagenfurt partnerski klub HNK Šibenik, riječ je o ekipi koja dolazi iz najvišeg ranga austrijske Bundeslige i sigurno će dati sve od sebe da podigne trofej na kraju turnira.
Višestruki osvajač Premijer lige BiH HŠK Zrinjski iz Mostara ovogodišnji je sudionik Konferencijske lige, trenutno se nalazi na 2. mjestu ljestvice domaćeg prvenstva i sigurno će napraviti sve da zadrži samopouzdanje za nastavak sezone te „Narančastima“ i Austriji Klagenfurt poremeti planove na Adria Winter Cupu.
Utakmice se igraju u trajanju 2 x 30 minuta, a turnir vatrenim susretom s početkom u 13 sati otvaraju domaćin HNK Šibenik i SK Austria Klagenfurt. Sudar ekipe iz austrijske Bundeslige i Zrinjskog iz Premijer lige BiH počinje u 14:30 sati, a Adria Winter Cup završava utakmicom „Narančastih“ i Zrinjskog u 16 sati.
Organizacija ovog turnira od strane domaćina HNK Šibenik nema samo sportsku namjenu, riječ je ujedno i o promociji grada Šibenika i Hrvatske, a služi i kao pokazatelj u kojem će smjeru i cilju klub težiti u budućnosti.
Ulaznice su dostupne putem Adriaticket sustava te ispred zapadne tribine na dan utakmice od 11 sati po cijeni od 5 eura.
Uveličajmo zajedno ovaj praznik nogometa, vidimo se na tribinama!

OSTALE OBJAVE

1. NL

Standings provided by Sofascore