Aurora3

CAFE WEEK OF ACTION

Akcija CAFE week pruža istomišljenicima i organizacijama priliku da istaknu pitanje invaliditeta, potvrde svojeposvećenosti inkluzivnoj igri i pokažu koliko su cijenjeni invalidi unutar nje.

Tjedan akcije CAFE – ove godine traje od 8. do 24. ožujka – godišnja je inicijativa koja slavi pristup za sve i promiče širu inkluziju osoba s invaliditetom u nogometu.

Zadovoljstvo nam je što se pridružujemo drugim klubovima i dionicima diljem Europe kako bismo promovirali važnu poruku pristupa i inkluzije za sve.

Tjedan akcije CAFE najveća je kampanja takve vrste, koja slavi inkluziju u igri koju volimo i radi na osiguravanju da osobe s invaliditetom mogu zauzeti svoja zaslužena mjesta među svojim vršnjacima u sportu – od osnova do upravljačkih odbora – kao gledatelji, igrači, treneri, administratori, volonteri i donositelji odluka.

Moramo nastaviti njegovati i poticati uklanjanje prepreka s kojima se suočavaju osobe s invaliditetom. Uklanjanje prepreka pristupu sportskim događajima koristi svima.

Pridružili smo se ovoj akciji na način da smo ugostili udrugu Aurora Šibenik na treningu prve momčadi HNK Šibenik.

Aurora Šibenik je udruga posvećena podršci i unaprjeđenju života osoba oboljelih od cerebralne paralize i ostalih tjelesnih invaliditeta.

#TotalAccess

OSTALE OBJAVE

1. NL

Standings provided by Sofascore