SFFF

OBAVIJEST NAVIJAČIMA

OBAVIJEST NAVIJAČIMA 

 

-Karte za gostujuće navijače prodaju se putem online sustava ulaznice.hr za SJEVERNU i dio SJEVEROZAPADNE tribine.

-Gostujući navijači ulaze na sjeverni i sjeverozapadni ulaz stadiona.

-Fizička prodaja ulaznica vršit će se na dan utakmice od 16h po cijeni od 10 eura.

-S navijačkim obilježjima neće biti dopušten ulazak na ostale tribine izuzev prethodno navedenih.

 

-Prihvat vozila s gostujućim navijačima obavljat će policija na naplatnoj postaji Josipovac (silaz s autoceste A5 za Osijek), odakle će se organizirano prepratiti do stadiona. Preporuka je da se do mjesta prihvata dođe najkasnije u 15,30 sati na dan utakmice, 02.06.2024. godine.

 

-Na stadionu će biti omogućena kupovina pića, dok prodaja hrane nije osigurana.

 

-Ulazi na stadion otvaraju se u 16,00 sati.

 

-Molimo navijače da se pridržavaju odredbi vezanih za Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, osobito vezano za neprimjereno skandiranje, konzumaciju alkohola i uporabu pirotehnike.

 

-Na stadion se neće moći unijeti kišobrani, veće torbe ili ruksaci, boce, upaljači, kovanice i drugi predmeti pogodni za ozljeđivanje ili izazivanje požara.

 

-Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane na fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice.

 

-Ujedno koristimo priliku da vas obavijestimo da će policija sukladno Zakonu o policijskim poslovima i ovlastima, snimati uže zone i sam prostor stadiona.

 

-Ulica W.Wilsona bit će zatvorena za promet vozilima.

Za sve one koji nisu u mogućnosti prisustvovati utakmici u Osijeku obavještavamo vas kako je HNK Šibenik omogućio organizirano gledanje na Stadionu Šubićevac gdje će biti postavljen videozid.

Stadion se otvara od 16h, ulaz je besplatan, a osim gledanja utakmice na stadionu će biti postavljeni štandovi gdje će se moći obaviti kupnja hrane i pića.

TI JEDINI, TI NAJBOLJI….🧡🖤

OSTALE OBJAVE

1. NL

Standings provided by Sofascore