ZRI

BODRIMO VATRENE NA ŠUBIĆEVCU!

HNK Šibenik i Zajednica sportova grada Šibenika zajedno organiziraju javno gledanje utakmica reprezentacije Hrvatske u grupnoj fazi Europskog prvenstva u Njemačkoj:

S obzirom na odličan odaziv navijača na javno gledanje odlučujuće utakmice 33. kola SuperSport Prve nogometne lige između NK Zrinski Osječko 1664 i HNK Šibenik, odlučili smo razveseliti nogometne obožavatelje i za vrijeme Europskog prvenstva.

Za sada je planirano javno gledanje triju utakmica Vatrenih: Španjolska – Hrvatska (15.6. u 18:00 sati), Hrvatska – Albanija (19.6. u 15:00 sati) te Hrvatska – Italija (24.6. u 21:00 sati)

Javno gledanje utakmica održat će se na velikom videozidu na zapadnoj tribini stadiona Šubićevac. Ulaz je besplatan i bit će otvoren sat vremena prije početka svake utakmice Hrvatske nogometne reprezentacije, a na stadionu će biti postavljeni štandovi gdje će se moći obaviti kupnja hrane i pića.

Pozivamo sve navijače HNK Šibenika i ostale ljubitelje nogometa da nam se pridruže na stadionu novog prvoligaša, u bodrenju Vatrenih na pohodu prema europskoj tituli!

OSTALE OBJAVE

1. NL

Standings provided by Sofascore