BRKLJA

[DOBRODOŠAO, MARIO]

Mario Brkljača imenovan novim sportskim direktorom SEH Fussball-a

HNK Šibenik s ponosom objavljuje da je Mario Brkljača imenovan novim sportskim direktorom kluba. Uz preuzimanje ove važne funkcije, Brkljača je također preuzeo funkciju sportskog direktora SEH Fussball-a, gdje će biti odgovoran za sve tri momčadi unutar SEH grupacije: Austria Klagenfurt, HNK Šibenik i Viktoria Berlin.

Mario Brkljača donosi bogato iskustvo iz svoje igračke i profesionalne karijere. Kao igrač Brkljača je nastupao za NK Zagreb, HNK Hajduk, Cagliari Calcio, Sibir Novosibirsk, SV Mattersburg, CSKA Sofija i Krku Novo Mesto. Njegovo radno iskustvo uključuje pozicije skauta za Jugoistočnu Europu u Deportivu Alaves (2017) i L.R. Vicenzi (2022), sportskog direktora u NK Rudeš (2017-2018), glavnog skauta u HNK Hajduk (2018-2019) te sportskog direktora u HNK Gorica (2023-2024).

“Izuzetna mi je čast, ali i odgovornost što ću imati priliku sudjelovati u razvoju nogometnog sektora SEH grupacije. Veliki je izazov pozicionirati se na nogometnom tržištu kao multi klub organizacija, ali isto tako upravljanje sa više klubova otvara mnogo više mogućnosti. Želimo postati globalno prepoznatljivina temelju odabira i razvoja vrhunskih nogometaša. HNK Šibenik je jako važan za SEH grupaciju s obzirom na potencijalkoji posjeduje. Mogu obećati da ćemo napraviti sve da HNK Šibenik bude stabilan i konkurentan u najvišem rangu hrvatskog nogometa.”- izjavio je Mario Brkljača povodom preuzimanja novih funkcija unutar SEH grupacije.

Dosadašnji sportski direktor HNK Šibenika, Hrvoje Kulušić, bit će raspoređen na druge dužnosti unutar kluba. Zahvaljujemo mu na dosadašnjem trudu i doprinosu na poziciji sportskog direktora te mu želimo puno uspjeha u budućem radu.

HNK Šibenik i SEH grupacija izražavaju dobrodošlicu Mariju Brkljači te mu žele mnogo uspjeha u novim izazovima i odgovornostima koje donosi pozicija sportskog direktora.

OSTALE OBJAVE

1. NL

Standings provided by Sofascore