falcao

Bem-vindo, Lucas Falcão!

Lucas Falcão novi igrač HNK Šibenik!

Napadač u narančastom dresu do 2026. godine!

HNK Šibenik s velikim zadovoljstvom objavljuje dolazak novog igrača, Lucasa Falcãa, koji se pridružuje našem klubu iz Victorie Berlin. Oba kluba su dio SEH Holdinga, koji u vlasništvu ima više klubova i sportskih organizacija diljem Europe.

Lucas Falcão (24) po nacionalnosti je Brazilac i dolazi iz Victorie Berlin, gdje je pokazao izvanredne vještine i potencijal.

Lucas Falcão započeo je svoju profesionalnu karijeru u SAD-u, u klubu Portland Timbers 2 te je prošao kroz Timbers Academy. Kasnije je igrao za CD Estepona FS u Španjolskoj, PASA Irodotos u Grčkoj, i Oskarshamns AIK u Švedskoj prije nego što se pridružio Viktoria Berlin.

Dolazak Lucasa Falcãa u HNK Šibenik predstavlja značajan korak u našoj misiji da pojačamo momčad talentiranim i perspektivnim igračima. Suradnja između klubova unutar SEH Holdinga omogućuje nam ne samo razmjenu igrača, već i razvojmladih talenata, što je od ključne važnosti za dugoročni uspjeh naših klubova.

“Jako sam sretan i uzbuđen što dolazim u klub s tolikom tradicijom kao što je HNK Šibenik. Klub ima iznimno vjerne navijače i jedva čekam zaigrati pred njima. Velika je čast biti dio ovakve sredine Posebno me veseli što klubovi unutar SEH Holdinga tako uspješno surađuju na svim razinama. Ta suradnja omogućava razmjenu iskustava i razvoj igrača, što će zasigurno unaprijediti kvalitetu svih klubova u grupaciji. Radujem se novim izazovima i vjerujem da ćemo zajedno postići velike uspjehe”. Hvala svima na toploj dobrodošlici!” – izjavio je Falcão prilikom potpisa ugovora za HNK Šibenik.

 

HNK Šibenik i SEH Holding vjeruju da će Lucas Falcão svojim iskustvom i vještinama zasigurno pridonijeti momčadi sa Šubićevca te pomoći u ostvarivanju naših ciljeva u SuperSport Hrvatskoj nogometnoj ligi.

Želimo Lucasu Falcãu toplu dobrodošlicu u naš klub i mnogo uspjeha u nadolazećim sezonama!

OSTALE OBJAVE

1. NL

Standings provided by Sofascore