stipe i marko

MARKO KARTELO – NOVI DIREKTOR OMLADINSKOG POGONA, STIPE BAČELIĆ GRGIĆ ASISTENT SPORTSKOG DIREKTORA!

Legende Hrvatskog nogometnog kluba Šibenik od danas su preuzele nove funkcije u najdražem klubu. Za direktora omladinskog pogona HNK Šibenik imenovan je Marko Kartelo, dok je Stipe Bačelić Grgić postao asistent sportskog direktora.

 

Marko Kartelo svoj igrački put započeo je u Šibeniku 2001. godine. Kroz karijeru nosio je dresove Győra, Zagreba, Hapoel Haife, Primorca, Neuhofa i Vodica. Svoje zlatno doba karijere proživio je upravo na Šubićevcu, gdje je s Narančastima u dva navrata osvajao naslove, 2. HNL i 3. HNL jug. Po završetku igračke karijere, 2016. godine, posjedujući UEFA A licencu, imenovan je glavnim trenerom NK Vodice. Osim trenerskog dijela, u Vodicama je obnašao dužnost direktora i trenera mlađih kategorija. Posljednji angažman Kartelo je imao u Croatiji Zmijavci, gdje je bio glavni i pomoćni trener kluba.

 „Presretan sam zbog povratka u rodni grad i klub. Prepoznao sam ovaj projekt te se nadam uspješnom radu i djelovanju u Šibeniku!“

Stipe Bačelić Grgić po završetku karijere obnašat će novu dužnost u HNK Šibenik. Legenda HNK Šibenik te član jedne od najsjajnijih generacija kluba sa Šubićevca, one europske, od danas je novi asistent sportskog direktora, gospodina Maria Brkljače. Stipe se od aktivnog igranja nogometa oprostio osvajanjem drugoligaškog naslova s Narančastima prije mjesec dana, a sada će svoje bogato igračko iskustvo koje je trajalo preko dvadeset godina, pokušati prenijeti na obavljanje administrativnih uloga.

„Neizmjerno sam sretan zbog nove funkcije u klubu. Ovim putem zahvalio bih se Upravi na ukazanom povjerenju. Čast mi je i privilegija djelovati u klubu koji mi znači sve. Nadam se da ćemo zajedno postići velike stvari!“

Marku i Stipi želimo puno uspjeha u HNK Šibenik!

OSTALE OBJAVE

1. NL

Standings provided by Sofascore